Your passion is our inspiration

Bij Wolff Blitz Interior worden alle producten exclusief geproduceerd, dat wil zeggen; volledig op maat en handgemaakt. Dit is onze winkel en we werken er hard aan om de designtrends op meubelgebied bij te houden. Ons belangrijkste doel is om onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten te leveren met unieke designs. We maken unieke meubelstukken voor huizen, boetieks, retailers en restaurants. 

We verleiden u om te dromen, te doseren, te ontspannen, te knuffelen, de tijd te nemen, uw gedachten te ordenen, of om waarlijk te genieten van het leven.

Wolff Blitz’s inspiratie komt van uw individualiteit en passie, of het nou muziek, sport, flora of fauna is. Wij vertalen dit naar exclusieve designs en patronen. Het is tijd om uw woning een persoonlijk tintje te geven. Kies uw print en laat u inspireren.

Onze filosofie

Wolff Blitz Interior produceert interieurproducten geïnspireerd door kunst. Wij maken niet zomaar meubels; wij brengen kunst in uw huis!

We voegen waarde toe aan uw interieur, geïnspireerd door exclusieve designs en unieke patronen. We maken niet zomaar meubels. We streven ernaar om waarde en uniekheid toe te voegen aan uw interieur. We hebben onze producten met zorg en duurzaamheid opgebouwd.

”Wolff Blitz Interior maakt artistieke handgemaakte meubels voor uw interieur”.

Aandacht voor details en kwaliteit

The devil is in the details, dat weten wij als geen ander. Vandaar dat wij nagedacht hebben over hoe we constante topkwaliteit kunnen leveren. Elke door ons ontwikkelde print en elk stiksel in eigen faciliteit ondersteunt (nieuwe) banen voor de mensen in onze lokale gemeenschap. Dit gaat door tot aan de fysieke presentatie van de producten in onze flagshipstore in Rotterdam.

Onze designs en patronen worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieuvriendelijkheid.

Via een vooraf opgezet kwaliteitsschema controleren wij ieder product op alle punten. Alleen als een product op alle punten goedgekeurd wordt, nemen wij het daadwerkelijk op in ons assortiment. 

We creëren designs die duurzaam en met zorg zijn samengesteld. Wolff Blitz geeft om de toekomst.

Onze brandstore in Rotterdam

De winkel aan de Nieuwe Binnenweg is het kloppend hart van Wolff Blitz Interieur. Wij bieden een van de meest unieke en persoonlijke showroom ervaringen in Rotterdam. Met spanning en diversiteit op elke hoek, onze inspirerende designs variëren van moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers en alles daar tussenin.

Onze showroom is slechts een kleine glimp van ons uitgebreid assortiment, allemaal met de grootste zorg gemaakt door ons designteam. Er is nog zoveel meer te ontdekken, klaar om verrast te worden met kunst in huis? U bent altijd welkom om binnen te wippen en u te laten inspireren door ons gevarieerde aanbod aan ontwerpen en producten.

Op dit moment kunt u onze showroom op elk gewenst moment bezoeken. Bezoek onze winkel in Rotterdam om een voorproefje te krijgen van de Wolff Blitz ervaring!