Bezorging en verzending

Kosten
De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw verzendadres. Verzending en montage in Nederland en België is gratis.

Verwerking van uw bestelling
Per artikel is de bezorgmethode verschillend. Kleine artikelen zoals sierkussen en/of poefs versturen we via PostNL. De grotere artikelen zoals banken en/of vloerkleden worden veelal door onze eigen bezorgservice afgeleverd. Vooraf wordt dan telefonisch een bezorgafspraak ingepland. De overige bestellingen worden bij u geleverd door PostNL.

Verzending kleine artikelen 
Voor 15:00 uur een voorraad product besteld? Wij versturen dezelfde dag uw bestelling. Bestellingen geplaatst in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden.  De levertermijn van het pakket is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.
U ontvangt een track en trace code, waarmee u de status van het pakket kunt volgen.

Levertijd design meubelen
De levertijd is per meubel verschillend. De termijn waarin jouw bestelling gereed is voor verzending, wordt aangegeven tijdens aankoop van het product.  Bij alle producten in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Wanneer die datum nadert, nemen wij contact met u op om een definitieve bezorgafspraak te maken.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de geschatte levertijd gehaald wordt, maar in zeldzame gevallen kan er vertraging ontstaan door onvoorziene omstandigheden. Wij zullen uiteraard alles in het werk stellen om u op de hoogte te houden. Geef altijd uw juiste telefoonnummer door zodat wij direct contact met u kunnen opnemen voor en tijdens de levering.

Huidige levertijd
– Sierkussens: Direct leverbaar
– Vloerkleden: Direct leverbaar
– Poefs:  2 tot 4 weken
– Fauteuils: 4 tot 6 weken
– Schommelstoel: 4 tot 6 weken

Tijdens bezorging
Wij versturen uw bestelling op de snelste, veiligste en meest betrouwbare manier. Wij selecteren de juiste leveringsmethode.

Zorg er op de dag van de bezorging voor dat ons bezorgteam toegang heeft tot de kamer waar het meubilair komt. Zorg ervoor dat de ruimte toegankelijk is en blijft. Uw producten worden uitgepakt, gemonteerd en afgesteld. Pas als alles naar wens is vertrekken onze medewerkers weer. Helaas kunnen wij uw oude meubels en verpakkingsmateriaal niet meenemen.